Jičínský okurkový salát s česnekem Snadné4 porceDo 30 minutVýchodní ČechyBeruska21978Dnes je: 4.12. 2025LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopadProsinecSnídaněObědVečeřeSvačiny1.12. 20252.12. 20253.12. 20254.12. 20255.12. 20256.12. 20257.12. 20258.12. 20259.12. 202510.12. 202511.12. 202512.12. 202513.12. 202514.12. 202515.12. 202516.12. 202517.12. 202518.12. 202519.12. 202520.12. 202521.12. 202522.12. 202523.12. 202524.12. 202525.12. 202526.12. 202527.12. 202528.12. 202529.12. 202530.12. 202531.12. 20251.1. 20262.1. 20263.1. 20264.1. 20260 Postup1 - Okurku nastrouháme, lehce osolíme a necháme 15 minut odstát aby okurka pustila šťávu. Potom, přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme marinádou z vody octa a oleje, přidáme mletý kmín. Vše dobře promícháme a podáváme. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 1 salátová okurka1 salátová okurka2 stroužky česneku2 stroužky česneku50 ml jablečného octa50 ml jablečného octa50 ml vody50 ml vody1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejetrochu solitrochu solitrochu mletého kmínutrochu mletého kmínu Komentář od Komentář Odeslat komentář
Postup1 - Okurku nastrouháme, lehce osolíme a necháme 15 minut odstát aby okurka pustila šťávu. Potom, přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme marinádou z vody octa a oleje, přidáme mletý kmín. Vše dobře promícháme a podáváme. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 1 salátová okurka1 salátová okurka2 stroužky česneku2 stroužky česneku50 ml jablečného octa50 ml jablečného octa50 ml vody50 ml vody1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejetrochu solitrochu solitrochu mletého kmínutrochu mletého kmínu Komentář od Komentář Odeslat komentář
Suroviny 1 salátová okurka1 salátová okurka2 stroužky česneku2 stroužky česneku50 ml jablečného octa50 ml jablečného octa50 ml vody50 ml vody1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejetrochu solitrochu solitrochu mletého kmínutrochu mletého kmínu Komentář od Komentář Odeslat komentář