Luhačovický pikantní zelný salátSnadné4 a více porcíDo 30 minutStřední MoravaThe Žrout866Dnes je: 4.12. 2025LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopadProsinecSnídaněObědVečeřeSvačiny1.12. 20252.12. 20253.12. 20254.12. 20255.12. 20256.12. 20257.12. 20258.12. 20259.12. 202510.12. 202511.12. 202512.12. 202513.12. 202514.12. 202515.12. 202516.12. 202517.12. 202518.12. 202519.12. 202520.12. 202521.12. 202522.12. 202523.12. 202524.12. 202525.12. 202526.12. 202527.12. 202528.12. 202529.12. 202530.12. 202531.12. 20251.1. 20262.1. 20263.1. 20264.1. 20260 Postup1 - Zelí nakrouháme a prolijeme vroucí vodoi ideálně z varné konvice. Necháme zelí v cedníku odkapat a schladnout. Potom přidám na drobno nakrájenou cibuli a všechny ostatní suroviny. Salát důkladně promícháme a to je vše. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 350 g bílého hlávkového zelí350 g bílého hlávkového zelí1 menší cibule1 menší cibule5 lžic bílého vinného octa5 lžic bílého vinného octa1 vrchovatá lžička hořčice1 vrchovatá lžička hořčice1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého černého pepře1/4 lžičky mletého černého pepře1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejesůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář
Postup1 - Zelí nakrouháme a prolijeme vroucí vodoi ideálně z varné konvice. Necháme zelí v cedníku odkapat a schladnout. Potom přidám na drobno nakrájenou cibuli a všechny ostatní suroviny. Salát důkladně promícháme a to je vše. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 350 g bílého hlávkového zelí350 g bílého hlávkového zelí1 menší cibule1 menší cibule5 lžic bílého vinného octa5 lžic bílého vinného octa1 vrchovatá lžička hořčice1 vrchovatá lžička hořčice1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého černého pepře1/4 lžičky mletého černého pepře1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejesůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář
Suroviny 350 g bílého hlávkového zelí350 g bílého hlávkového zelí1 menší cibule1 menší cibule5 lžic bílého vinného octa5 lžic bílého vinného octa1 vrchovatá lžička hořčice1 vrchovatá lžička hořčice1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého kmínu1/4 lžičky mletého černého pepře1/4 lžičky mletého černého pepře1 lžíce slunečnicového oleje1 lžíce slunečnicového olejesůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář