Přihlásit

Japonská kuřecí polévka

Snadné

4 a více porcí

30 - 45 minut

Japonsko

Beruska21
1588
Japonská kuřecí polévka – Snadné recept z Japonsko kuchyně, hotový za 30 - 45 minut

Dnes je: 4.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Náhled receptu Japonská kuřecí polévka
  • Postup

    1 - Kuřecí maso uvaříme dokud se nezačne odlupovat od kosti. vaříme tak aby jsme měli na polévku 1,5 l vývaru. Stehna vyndáme z vývaru a maso obereme a nakrájíme na kousky. Ředkev nebo kedlubnu nakrájíme na kostičky, mrkev a žampiony na tenké plátky. Vše vložíme spolu masem do vývaru a vaříme pod pokličkou vaříme 35 minut. Před koncem vaření polévku dle chuti dosolíme. Na talíři ozdobte porce nakrájeným pórkem. Dobrou chuť.

    Suroviny

    2 kuřecí stehna
    1 ředkev nebo trochu větší kedlubna
    100 g žampionů
    100 g mrkve
    3 lžíce bílého vína
    pórek na ozdobení
    sůl