Přihlásit

Hovězí vývar kari

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Čína

Paní domácí
1407
Hovězí vývar kari – Snadné recept z Čína kuchyně, hotový za 30 - 45 minut

Dnes je: 4.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Hovězí vývar kari – ilustrační foto
  • Postup

    1 - Z masa, kostí, cibule, česneku, jedné lžičky kari, soli a zázvoru si v tlakovém hrnci uvaříme 2 l vývaru. Hotový vývar přecedíme, vyndáme maso a nakrájíme ho na kostičky. Nakrájené maso vrátíme do vývaru, přidáme druhou lžičku kari, dle chuti dosolíme a povaříme 7 minut. Přidáme rýžové nudle a necháme je několik minut změknout v polévce a podáváme. Zdobíme jarní cibulkou. Dobrou chuť.

    Suroviny

    2 morkové kosti
    400 g předního hovězího
    2 střední cibule
    2 stroužky česneku
    12 kuliček černého pepře
    2 lžičky kari
    4 lžíce červeného vína
    1 lžička mletého zázvoru
    na špičku nože glutasolu (nemusí být)
    rýžové nudle
    jarní cibulka na ozdobení