hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Glahodná kuřecí s porkem (2)Glahodná kuřecí s porkem (1)
    • Glahodná kuřecí s porkem (2)
    • Glahodná kuřecí s porkem (1)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z kuřecí směsi nebo stehen si v tlakovém hrnci připravíme vývar. Do hrnce přidáme také nové koření, bobkový list a celý pepř. Hotový vývar scedíme, maso necháme vychladnout a koření již zpět do vývaru nevracíme. Celkem by jste měli mít 1,7 l vývaru. 2 - Měkké maso nakrájíme na menší kousky. Vývar vlijeme do polévkového hrnce, přidáme pokrájené maso, na tenká kolečka nakrájenou mrkev a na tenké plátky nakrájený celer, nasekanou petrželku a zelenou část pórku nakrájenou na kolečka. Přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Mezitím si na másle povaříme na kolečka nakrájenou světlou část pórku a na menší kousky nakrájené jarní cibulky i se zelenými částmi. Vše promícháme a povaříme 2 minuty. Zeleninu poté podlijeme 200 ml vody a pod pokličkou povaříme 7 minut. Takto upravenou zeleninu poté přidáme do polévky. Do polévky dále přidáme rýži, dle chuti sůl a vaříme dokud rýže nezměkne. Vypneme plamen, promícháme kysanou smetanu se žloutky a vložíme do polévky. Vše důkladně promícháme. Hotovo. Tuto lahodnou polévku ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz