hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Glahodná kuřecí s porkem (2)Glahodná kuřecí s porkem (1)
    • Glahodná kuřecí s porkem (2)
    • Glahodná kuřecí s porkem (1)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 1.8. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 1.8. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z kuřecí směsi nebo stehen si v tlakovém hrnci připravíme vývar. Do hrnce přidáme také nové koření, bobkový list a celý pepř. Hotový vývar scedíme, maso necháme vychladnout a koření již zpět do vývaru nevracíme. Celkem by jste měli mít 1,7 l vývaru. 2 - Měkké maso nakrájíme na menší kousky. Vývar vlijeme do polévkového hrnce, přidáme pokrájené maso, na tenká kolečka nakrájenou mrkev a na tenké plátky nakrájený celer, nasekanou petrželku a zelenou část pórku nakrájenou na kolečka. Přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Mezitím si na másle povaříme na kolečka nakrájenou světlou část pórku a na menší kousky nakrájené jarní cibulky i se zelenými částmi. Vše promícháme a povaříme 2 minuty. Zeleninu poté podlijeme 200 ml vody a pod pokličkou povaříme 7 minut. Takto upravenou zeleninu poté přidáme do polévky. Do polévky dále přidáme rýži, dle chuti sůl a vaříme dokud rýže nezměkne. Vypneme plamen, promícháme kysanou smetanu se žloutky a vložíme do polévky. Vše důkladně promícháme. Hotovo. Tuto lahodnou polévku ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz