Postup
1 - Kuřecí směs na polévku vložíme do tlakového hrnce, přidáme nové koření, celý pepř a bobkový list a uvaříme si kuřecí vývar. Čím déle se vývar vaří, tím je zdravější. Obereme z kostí maso a nakrájíme je na menší kousky. Vývar scedíme, vyndáme koření a do polévkového hrnce nalijeme 1,5, l vývaru. Přidáme pokrájené maso, bambusové plátky, víno, sojovku, kajenský pepř, dle chuti sůl, šunku nakrájenou na kostičky, přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Po 7 minutách vaření přidáme na kolečka nakrájenou a oloupanou salátovou okurku, stáhneme plamen na polovinu a dovaříme. Rýžové nudle uvaříme zvlášť v horké vodě. Do talíře vložíme samostatně nudle, zalijeme je polévkou a každou porci ozdobíme lístky máty. Dobrou chuť.