Přihlásit

Kuřecí vývar s bambusem a salátovou okurkou

Snadné

4 a více porcí

30 - 45 minut

Čína

Beruska21
361
kuřecí vývar s bambusem a salátovou okurkouG (4)

Dnes je: 24.9. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • kuřecí vývar s bambusem a salátovou okurkouG (4)
  • kuřecí vývar s bambusem a salátovou okurkouG(5)
  • Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí směs na polévku vložíme do tlakového hrnce, přidáme nové koření, celý pepř a bobkový list a uvaříme si kuřecí vývar. Čím déle se vývar vaří, tím je zdravější. Obereme z kostí maso a nakrájíme je na menší kousky. Vývar scedíme, vyndáme koření a do polévkového hrnce nalijeme 1,5, l vývaru. Přidáme pokrájené maso, bambusové plátky, víno, sojovku, kajenský pepř, dle chuti sůl, šunku nakrájenou na kostičky, přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Po 7 minutách vaření přidáme na kolečka nakrájenou a oloupanou salátovou okurku, stáhneme plamen na polovinu a dovaříme. Rýžové nudle uvaříme zvlášť v horké vodě. Do talíře vložíme samostatně nudle, zalijeme je polévkou a každou porci ozdobíme lístky máty. Dobrou chuť.

    Suroviny