hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Uumbrijska ribollita (1)Uumbrijska ribollita (4)
    • Uumbrijska ribollita (1)
    • Uumbrijska ribollita (4)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme ve vodě ideálně den předem. Poté je uvaříme s bobkovým listem do měkka. Když fazole začnou měknout, v hrnci rozehřejeme olivový olej a lehce na něm zasmahneme na drobno nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na plátky a nastrouhaný celer. Vše promícháme a povaříme cca 1 minutu. Poté přidáme pórek nakrájený na kolečka i se zelenou vrchní částí, tu nakrájíme také. zelí nakrájíme na drobno a vše opět dobře promícháme a minutu povaříme. Potom zalijeme zeleninu 3-4 naběračkami horké vody z fazolí, přiklopíme hrnec pokličkou a podusíme za občasného promíchání 10 minut. K fazolím samozřejmě dle potřeby doléváme vodu. 2 - Zeleninovou směs poté přidáme k fazolím, přidáme také protlak a všechno koření a dle chuti sůl. Vše opět důkladně promícháme a vaříme dokud fazole nezměknou. V této fázi, kdy jsou fazole již téměř měkké, stačí obvykle 12 minut. Na talíři hotovou polévku ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz