hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Uumbrijska ribollita (1)Uumbrijska ribollita (4)
    • Uumbrijska ribollita (1)
    • Uumbrijska ribollita (4)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 6.6. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 6.6. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme ve vodě ideálně den předem. Poté je uvaříme s bobkovým listem do měkka. Když fazole začnou měknout, v hrnci rozehřejeme olivový olej a lehce na něm zasmahneme na drobno nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na plátky a nastrouhaný celer. Vše promícháme a povaříme cca 1 minutu. Poté přidáme pórek nakrájený na kolečka i se zelenou vrchní částí, tu nakrájíme také. zelí nakrájíme na drobno a vše opět dobře promícháme a minutu povaříme. Potom zalijeme zeleninu 3-4 naběračkami horké vody z fazolí, přiklopíme hrnec pokličkou a podusíme za občasného promíchání 10 minut. K fazolím samozřejmě dle potřeby doléváme vodu. 2 - Zeleninovou směs poté přidáme k fazolím, přidáme také protlak a všechno koření a dle chuti sůl. Vše opět důkladně promícháme a vaříme dokud fazole nezměknou. V této fázi, kdy jsou fazole již téměř měkké, stačí obvykle 12 minut. Na talíři hotovou polévku ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz