hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Umadarska z bilych fazoli (2)Umadarska z bilych fazoli (3)
    • Umadarska z bilych fazoli (2)
    • Umadarska z bilych fazoli (3)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme přes noc ve studené vodě. Poté je v neoselené vodě s bobkovými listy uvaříme do měkka. Když jsou fazole téměř měkké, zpěníme na sádle na drobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, dobře vše promícháme a velmi krátce cca 20 vteřin mícháme. Potom přilijeme 2 - 3 naběračky vroucí vody z fazolí, vše důkladně promícháme metličkou a přilijeme k fazolím. Přidáme dle chuti sůl, na kolečka nakrájenou klobásu, na kostičky nakrájenou pálivou papriku, stáhneme plamen na polovinu a vaříme ještě 15 minut. Celkem by jsme měli mít cca 1,5 l polévky. Nakonec přidáme kysanou smetanu a ocet, vše opět promícháme metličkou, necháme na téměř staženém plamenu 2 minuty probublávat a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz