hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Umadarska z bilych fazoli (2)Umadarska z bilych fazoli (3)
    • Umadarska z bilych fazoli (2)
    • Umadarska z bilych fazoli (3)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 6.6. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 6.6. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme přes noc ve studené vodě. Poté je v neoselené vodě s bobkovými listy uvaříme do měkka. Když jsou fazole téměř měkké, zpěníme na sádle na drobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, dobře vše promícháme a velmi krátce cca 20 vteřin mícháme. Potom přilijeme 2 - 3 naběračky vroucí vody z fazolí, vše důkladně promícháme metličkou a přilijeme k fazolím. Přidáme dle chuti sůl, na kolečka nakrájenou klobásu, na kostičky nakrájenou pálivou papriku, stáhneme plamen na polovinu a vaříme ještě 15 minut. Celkem by jsme měli mít cca 1,5 l polévky. Nakonec přidáme kysanou smetanu a ocet, vše opět promícháme metličkou, necháme na téměř staženém plamenu 2 minuty probublávat a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz