hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (2).JPGMOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (3).JPG
    • MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (2).JPG
    • MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci vaříme slepici s oběma pepři.Čím déle vývar vaříte tím je zdravější. Slepici poté vyndáme z vývaru necháme vychladnout. Mezitím v osolené vodě uvaříme ječné kroupy. 2 - Maso ze slepice obereme a nakrájíme na menší kousky. Vývar ze slepice scedíme. Do hrnce vložíme zelí nakrájené na menší kousky, přidáme pokrájené maso, přilijeme 1,5 l scezeného vývaru, sůl a vaříme dokud zelí není měkké. Vypneme plamen a do hotové polévky vložíme uvařené a scezené kroupy a rozšlehané vejce. Vejce promícháváme v polévce 1/2 minuty metličkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz