hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (2).JPGMOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (3).JPG
    • MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (2).JPG
    • MOCHOVSKÝ SLEPIČÍ VÝVAR (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 30.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 30.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci vaříme slepici s oběma pepři.Čím déle vývar vaříte tím je zdravější. Slepici poté vyndáme z vývaru necháme vychladnout. Mezitím v osolené vodě uvaříme ječné kroupy. 2 - Maso ze slepice obereme a nakrájíme na menší kousky. Vývar ze slepice scedíme. Do hrnce vložíme zelí nakrájené na menší kousky, přidáme pokrájené maso, přilijeme 1,5 l scezeného vývaru, sůl a vaříme dokud zelí není měkké. Vypneme plamen a do hotové polévky vložíme uvařené a scezené kroupy a rozšlehané vejce. Vejce promícháváme v polévce 1/2 minuty metličkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz