Tvarohový krém s jahodamiSnadné4 porceDo 30 minutCelá ČRBeruska211401Dnes je: 4.12. 2025LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopadProsinecSnídaněObědVečeřeSvačiny1.12. 20252.12. 20253.12. 20254.12. 20255.12. 20256.12. 20257.12. 20258.12. 20259.12. 202510.12. 202511.12. 202512.12. 202513.12. 202514.12. 202515.12. 202516.12. 202517.12. 202518.12. 202519.12. 202520.12. 202521.12. 202522.12. 202523.12. 202524.12. 202525.12. 202526.12. 202527.12. 202528.12. 202529.12. 202530.12. 202531.12. 20251.1. 20262.1. 20263.1. 20264.1. 20260 Postup1 - Po dně pohárových sklenic rozložíme jahody. Tvaroh a ostatní přísady dobře promícháme. Takto připravený tvaroh nalijeme do sklenic a necháme cca 1 hodinu v lednici. Poháry ozdobte nakrájenými jahodami. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny přibližně 500 g jahodpřibližně 500 g jahod1 vanička tvarohu1 vanička tvarohu2 lžíce třtinového cukru2 lžíce třtinového cukru2 - 3 lžíce mléka2 - 3 lžíce mléka1 žloutek1 žloutek2 lžičky vanilkového cukru2 lžičky vanilkového cukru1 lžíce citronové šťávy1 lžíce citronové šťávy Komentář od Komentář Odeslat komentář
Postup1 - Po dně pohárových sklenic rozložíme jahody. Tvaroh a ostatní přísady dobře promícháme. Takto připravený tvaroh nalijeme do sklenic a necháme cca 1 hodinu v lednici. Poháry ozdobte nakrájenými jahodami. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny přibližně 500 g jahodpřibližně 500 g jahod1 vanička tvarohu1 vanička tvarohu2 lžíce třtinového cukru2 lžíce třtinového cukru2 - 3 lžíce mléka2 - 3 lžíce mléka1 žloutek1 žloutek2 lžičky vanilkového cukru2 lžičky vanilkového cukru1 lžíce citronové šťávy1 lžíce citronové šťávy Komentář od Komentář Odeslat komentář
Suroviny přibližně 500 g jahodpřibližně 500 g jahod1 vanička tvarohu1 vanička tvarohu2 lžíce třtinového cukru2 lžíce třtinového cukru2 - 3 lžíce mléka2 - 3 lžíce mléka1 žloutek1 žloutek2 lžičky vanilkového cukru2 lžičky vanilkového cukru1 lžíce citronové šťávy1 lžíce citronové šťávy Komentář od Komentář Odeslat komentář