hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Gzmrzlina borůvkový sorbet (1)Gzmrzlina borůvkový sorbet (4)Gzmrzlina borůvkový sorbet (26)
    • Gzmrzlina borůvkový sorbet (1)
    • Gzmrzlina borůvkový sorbet (4)
    • Gzmrzlina borůvkový sorbet (26)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Borůvky rozmixujeme a vložíme je do mísy šlehače. Vodu s cukrem přivedeme za občasného promíchání k varu, stáhneme plamen na polovinu a za častého míchání metličkou vaříme dokud se cukr nerozpustí. Poté vaříme ještě 5 minut za častého míchání, sirup lehce zhoustne. Sirup necháme vychladnout. Sirup poté přilijeme do šlehače k borůvkám, přidáme datlový sirup a necháme promíchávat borůvky a sirup 5 minut. Poté směs nalijte do zmrzlinovače nebo do mrazu-vzdorných nádob. Pokud nemáte zmrzlinovač, použijte mrazuvzdorné nádoby a přibližně jednou za hodinu sorbet promíchávejte dokud nemá požadovanou konzistenci. Pokud zmrzlinu nebudete pravidelně promíchávat, sorbet nikdy nebude mít konzistenci zmrzliny. Je to právě promíchávání mechanické nebo ruční, které vytváří tu správnou zmrzlinu! Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz