hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Umalinový sorbet (3)Umalinovy sorbetUmalinový sorbet (9)
    • Umalinový sorbet (3)
    • Umalinovy sorbet
    • Umalinový sorbet (9)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maliny rozmixujeme. Vodu vaříme s cukrem dokud se cukr nerozpustí, to poznáte tak, že voda je čirá. Potom přidejte javorový sirup, metličkou vše promíchejte. Maliny vložte do šlehače, přidejte cukrový sirup a 5 - 6 minut důkladně promíchávejte. Poté máte dvě možnosti. Můžete sorbet scedit a zbavit se tak semínek. jenže na to budete potřebovat cedník, který nechá odtéct sorbet a zároveň zachytí všechna semínka. Je to zkrátka hrozná piplačka, většinu cedníků vám semínka z malin ucpou. Ale je to každého volba, kdo má dostatek času může ho strávit odstraňováním semínek...Na druhou stranu semínka ve zmrzlině ničemu nevadí a jsou zdravá. A také je tak vidět, že zmrzlina je skutečně domácí. 2 - Hotový sorbet můžete vložit do zmrzlinovače. Pokud zmrzlinovač nemáte, nalijte sorbet do mrazuvzdorných misek, zapněte mrzák na nejvyšší teplotu a přibližně po 40 minutách sorbet od krajů promíchávejte dokud nezíská konzistenci zmrzliny jak ji máte rádi. Nebo ho můžete hluboko-zmrazit a poté nechat před podáváním povolit. Dobrou malinovou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz