hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Umalinový sorbet (3)Umalinovy sorbetUmalinový sorbet (9)
    • Umalinový sorbet (3)
    • Umalinovy sorbet
    • Umalinový sorbet (9)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 6.6. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 6.6. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maliny rozmixujeme. Vodu vaříme s cukrem dokud se cukr nerozpustí, to poznáte tak, že voda je čirá. Potom přidejte javorový sirup, metličkou vše promíchejte. Maliny vložte do šlehače, přidejte cukrový sirup a 5 - 6 minut důkladně promíchávejte. Poté máte dvě možnosti. Můžete sorbet scedit a zbavit se tak semínek. jenže na to budete potřebovat cedník, který nechá odtéct sorbet a zároveň zachytí všechna semínka. Je to zkrátka hrozná piplačka, většinu cedníků vám semínka z malin ucpou. Ale je to každého volba, kdo má dostatek času může ho strávit odstraňováním semínek...Na druhou stranu semínka ve zmrzlině ničemu nevadí a jsou zdravá. A také je tak vidět, že zmrzlina je skutečně domácí. 2 - Hotový sorbet můžete vložit do zmrzlinovače. Pokud zmrzlinovač nemáte, nalijte sorbet do mrazuvzdorných misek, zapněte mrzák na nejvyšší teplotu a přibližně po 40 minutách sorbet od krajů promíchávejte dokud nezíská konzistenci zmrzliny jak ji máte rádi. Nebo ho můžete hluboko-zmrazit a poté nechat před podáváním povolit. Dobrou malinovou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz