Maďarský vepřový paprikáš
Snadné
4 porce
30 - 45 minut
Maďarsko
168
0
Postup
Na výlet s
kolo-vylety.cz
1 - Maso nakrájíme na kostky. V hrnci necháme rozpustit na kostičky nakrájenou na kostičky, poté na ní zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Do tohoto základu vložíme na kostky nakrájené maso, lehce ho osolíme a za občasného promíchání vaříme dokud se maso nezatáhne. Pak přidáme mletou papriku, důkladně vše promícháme, podlijeme maso vývarem z kostí nebo vodou tak, aby se maso dusilo, stáhneme trochu plamen a dusíme dokud maso není měkké. Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, vše promícháme, dle chuti dosolíme a povaříme pod pokličkou 6 - 7 minut. vypneme plamen a omáčku zjemníme dvěma lžícemi kysané smetany. Vše důkladně promícháme. Dobrou chuť.
Suroviny