hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Gcelestýnské nudličky (4)Gcelestýnské nudličky (5)
    • Gcelestýnské nudličky (4)
    • Gcelestýnské nudličky (5)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 1.8. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 1.8. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a poté nakrájíme na nudličky. Maso vložíme do mísy, přidáme worcestrovou omáčku a ostatní suroviny na marinádu. Vše důkladně promícháme, mísu zakryjeme potravinářskou folií a necháme 2 hodiny v lednici odležet. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, promícháme a vaříme dokud se maso nezatáhne. Pak maso podlijeme trochou vody a dusíme dokud maso není měkké. Když maso změkne, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a na nudličky nakrájené papriky. Dle potřeby vše podlijeme a dusíme za občasného promíchání 10 minut. Mezitím si připravíme omeletu. 3 - Vejce smícháme se solí a nasekanou pažitkou. V nepřilnavé pánvi rozpustíme trochu sádla, vlijeme vejce a uděláme so omeletu. Hotovou omeletu nakrájíme na nudličky a jednotlivé porce nudličkami z omelety ozdobíme. Vhodnou přílohou je dušená rýže. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu







  • Na omeletu







  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz