Postup
1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a poté nakrájíme na nudličky. Maso vložíme do mísy, přidáme worcestrovou omáčku a ostatní suroviny na marinádu. Vše důkladně promícháme, mísu zakryjeme potravinářskou folií a necháme 2 hodiny v lednici odležet. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, promícháme a vaříme dokud se maso nezatáhne. Pak maso podlijeme trochou vody a dusíme dokud maso není měkké. Když maso změkne, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a na nudličky nakrájené papriky. Dle potřeby vše podlijeme a dusíme za občasného promíchání 10 minut. Mezitím si připravíme omeletu. 3 - Vejce smícháme se solí a nasekanou pažitkou. V nepřilnavé pánvi rozpustíme trochu sádla, vlijeme vejce a uděláme so omeletu. Hotovou omeletu nakrájíme na nudličky a jednotlivé porce nudličkami z omelety ozdobíme. Vhodnou přílohou je dušená rýže. Dobrou chuť.