Přihlásit

Vepřový guláš v alobalu

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Celá ČR

The Žrout
1067
Vepřový guláš v alobalu – Snadné recept z Česko kuchyně, hotový za 30 - 45 minut

Dnes je: 15.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Náhled receptu Vepřový guláš v alobalu
  • Vepřový guláš v alobalu
  • Postup

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, okořeníme, přidáme olej, protlak, na kolečka nakrájenou cibuli a vše dobře promícháme. Směs rozdělíme na jednotlivé porce, které balíme do alobalu. Pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

    Suroviny

    1 kg vepřové kýty nebo pečeně bez kosti
    1 větší cibule
    1/2 lžičky mletého černého pepře
    1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku
    1 a 1/2 lžičky mleté sladké papriky
    sůl
    3 lžíce oleje