Přihlásit

Pstruh vařený s kořenovou zeleninou

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Celá ČR

Beruska21
1014
Pstruh vařený s kořenovou zeleninou – Snadné Česko recept, zvládnete za 30 - 45 minut

Dnes je: 13.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Pstruh vařený s kořenovou zeleninou – ilustrační foto
  • Postup

    1 - Zeleninu nakrájejte na tenké plátky a vložte do osolené vody. Přiveďte k varu, vložte očištěné pstruhy a povařte 15 minut. Podávejte s bramborem a tatarskou omáčkou. Dobrou chuť.

    Suroviny

    4 pstruzi
    1 mrkev
    1 petržel
    1 kolečko celeru
    1 cibule
    1 bobkový list
    7 zrnek celého černého pepře
    7 kuliček nového koření
    tatarská omáčka