Pstruh vařený s kořenovou zeleninouSnadné4 porce30 - 45 minutCelá ČRBeruska211014Dnes je: 13.12. 2025LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopadProsinecSnídaněObědVečeřeSvačiny1.12. 20252.12. 20253.12. 20254.12. 20255.12. 20256.12. 20257.12. 20258.12. 20259.12. 202510.12. 202511.12. 202512.12. 202513.12. 202514.12. 202515.12. 202516.12. 202517.12. 202518.12. 202519.12. 202520.12. 202521.12. 202522.12. 202523.12. 202524.12. 202525.12. 202526.12. 202527.12. 202528.12. 202529.12. 202530.12. 202531.12. 20251.1. 20262.1. 20263.1. 20264.1. 20260 Postup1 - Zeleninu nakrájejte na tenké plátky a vložte do osolené vody. Přiveďte k varu, vložte očištěné pstruhy a povařte 15 minut. Podávejte s bramborem a tatarskou omáčkou. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 4 pstruzi4 pstruzi1 mrkev1 mrkev1 petržel1 petržel1 kolečko celeru1 kolečko celeru1 cibule1 cibule1 bobkový list1 bobkový list7 zrnek celého černého pepře7 zrnek celého černého pepře7 kuliček nového koření7 kuliček nového kořenítatarská omáčkatatarská omáčka Komentář od Komentář Odeslat komentář
Postup1 - Zeleninu nakrájejte na tenké plátky a vložte do osolené vody. Přiveďte k varu, vložte očištěné pstruhy a povařte 15 minut. Podávejte s bramborem a tatarskou omáčkou. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 4 pstruzi4 pstruzi1 mrkev1 mrkev1 petržel1 petržel1 kolečko celeru1 kolečko celeru1 cibule1 cibule1 bobkový list1 bobkový list7 zrnek celého černého pepře7 zrnek celého černého pepře7 kuliček nového koření7 kuliček nového kořenítatarská omáčkatatarská omáčka Komentář od Komentář Odeslat komentář
Suroviny 4 pstruzi4 pstruzi1 mrkev1 mrkev1 petržel1 petržel1 kolečko celeru1 kolečko celeru1 cibule1 cibule1 bobkový list1 bobkový list7 zrnek celého černého pepře7 zrnek celého černého pepře7 kuliček nového koření7 kuliček nového kořenítatarská omáčkatatarská omáčka Komentář od Komentář Odeslat komentář