Přihlásit

Rybí filé Espaňol

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Miš - Maš

The Žrout
1086
Jak uvařit rybí filé espaňol? Snadné recept, připravený za 30 - 45 minut

Dnes je: 13.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Rybí filé Espaňol – ilustrační foto
  • Rybí filé Espaňol
  • Postup

    1 - Nejprve krátce osmahneme cibulku, přidáme na tenko nakrájené chilli papričky a osmahneme cca 3 minuty. Pak přidáme pokrájená rajčata a 5 minut podusíme, přilijeme víno a povaříme 5-7 minut, víno by se mělo trochu vyvařit. 2 - Potom přidejte řapíkatý celer nakrájený na kostičky a olivy i s lákem ,kečup a 500 ml zeleninového vývaru a důkladně promíchejte. Vše povařte 12 minut. Po 7 minutách vaření přidejte na kostičky nakrájené filé a smetanu. Dle chuti dosolte. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

    Suroviny

    4 ks rybího filé
    3 rajčata
    2 ks řapíkatého celeru
    1 cibule
    2 malé chilli papričky
    200 ml kysané smetany
    1 sklenička oliv plněných paprikou
    zeleninový vývar
    200 ml bílého vína
    5 lžic kečupu