Přihlásit

Ryba pečená v římském hrnci s pórkem

Snadné

4 porce

45 - 60 minut

Miš - Maš

The Žrout
1260
Ryba pečená v římském hrnci s pórkem – Snadné Miš - Maš recept, zvládnete za 45 - 60 minut

Dnes je: 13.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Ryba pečená v římském hrnci s pórkem
  • Ryba pečená v římském hrnci s pórkem – ilustrační foto
  • Postup

    1 - Římský hrnec necháme namočený ve studené vodě alespoň 3 hodiny. Na dno hrnce rozložíme cibuli. Brambory ve slupce nakrájíme na kolečka a rozložíme na cibuli. Brambory osolíme, opepříme. Na brambory položíme osolené filety, které okořeníme mletým zázvorem a sušeným koprem. Na rybu vložíme další vrstvu brambor, na které položíme na kolečka nakrájený pórek. Pečeme na 180 stupňů 35-40 minut. Na talíři ozdobíme nakrájenou okurkou. Dobrou chuť.

    Suroviny

    2 větší filety z ryby
    7 ks brambor
    2 cibule
    1 větší pórek
    mletý černý pepř
    sušený kopr
    mletý zázvor
    sůl