Přihlásit

Pstruh s italským nádechem

Snadné

4 porce

45 - 60 minut

Miš - Maš

The Žrout
818
Pstruh s italským nádechem – Snadné Miš - Maš recept, zvládnete za 45 - 60 minut

Dnes je: 13.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Recept: Pstruh s italským nádechem
  • Pstruh s italským nádechem – ilustrační foto
  • Pstruh s italským nádechem – ilustrační foto
  • Play
    Stop

    Postup

    1 - Pstruhy osolíme, opepříme a poprášíme moukou a necháme chvíli odležet. Mezitím si vidličkou rozmačkáme rybí filety, přidáme protlak, prolisovaný česnek a citronovou šťávu, vše promícháme. Ryby vložíme do pekáčku a potřeme je směsí. Podlijeme trochou vody a pečeme na 200 stupňů 30 minut. Podávejte s bramborem.

    Suroviny

    4 pstruzi
    mletý černý pepř
    2 filety ze sleďů v oleji
    5 stroužků česneku
    3 lžíce hustého rajčatového protlaku
    šťáva z jednoho citronu
    hladká mouka
    sůl