Přihlásit

Pstruh po indicku

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Indie

Paní domácí
1811
Jak uvařit pstruh po indicku? Snadné recept, připravený za 30 - 45 minut

Dnes je: 4.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Náhled receptu Pstruh po indicku
  • Pstruh po indicku
  • Postup

    1 - Ryby nejprve očistíme zbavíme hlav a ploutví, pak je rozřízneme na dvě půlky a osolíme. Na oleji krátce 1 minutu osmahneme cibulku a nasekanou chilli papričku, pak přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku a za občasného míchání osmahneme další minutu, potom přidáme víno, ocet a na tenké plátky nakrájená rajčata, dusíme 7 minut za občasného míchání. 2 - Směs zalijeme šťávou z ananasového kompotu, přidáme všechno koření, osolíme, důkladně promícháme a povaříme 3-4 minuty. Pak do směsi přidáme porce ryby,omáčkou je přelijeme i seshora, stáhneme plamen a 7 minut za občasného míchání povaříme. Porce alespoň jednou otočíme. Podávejte s rýží a kolečkem ananasu. Trochu nezvyklé, ale dobré jídlo. Dobrou chuť.

    Suroviny

    2 pstruzi
    2 lžíce octa
    1 cibule
    4 lžíce bílého vína
    1 chilli paprička
    1 svazek jarní cibulky
    2 rajčata
    1 plechovka ananasového kompotu
    1 lžička sladké papriky
    2 lžičky kari
    1/2 lžičky kardamomu
    špetka skořice
    1 lžička mletého zázvoru
    sůl