Přihlásit

Pstruh s červenou omáčkou

Střední

2 porce

30 - 45 minut

Miš - Maš

Paní domácí
1173
Pstruh s červenou omáčkou – Střední recept z Miš - Maš kuchyně, hotový za 30 - 45 minut

Dnes je: 13.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Náhled receptu Pstruh s červenou omáčkou
  • Postup

    1 - Pstruhy očistíme,osolíme a obalíme v polohrubé mouce. Na pánvi na másle (s trochou oleje aby se máslo nepřipálilo) ryby krátce z obou stran osmahneme a vyndáme na talíř. 2 - Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibulku, krátce osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené okurky. Vše důkladně promícháme a 1 minutu povaříme. Přidáme na půlky nakrájená rajčátka, znovu promícháme a vaříme 2 minuty. Nakonec přidáme červené víno a kečup. Stáhneme trochu plamen a vše povaříme 10 minut a pak vložíme do omáčky zpět rybu vaříme ještě 7 -10 minut dle velikosti ryby. Podáváme s bramborem a mlsáme…Dobrou chuť.

    Suroviny

    2 pstruzi
    250 g cherry rajčat
    1 velká cibule
    2 sladkokyselé okurky
    3 lžíce kečupu
    220 ml červeného vína
    polohrubá mouka
    sůl