Filé v rajčatové omáčce s chilli
Snadné
4 porce
Do 30 minut
Miš - Maš
83
.jpg)
0
Postup
Chutný, i když lehce pálivý recept na filé s nezaměnitelnou vůní oregána.
1 - Kostky filé osolíme, lehce poprášíme mletým chilli a necháme prozatím odležet v lednici. Na olivovém oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, rajčata a kapary rozmixujeme na kašičku a přidáme do hrnce. Přidáme také na menší kousky nakrájenou chilli papričku a dle chuti sůl. Vše promícháme, přivedeme k varu, pak stáhneme plamen na polovinu a dusíme pod pokličkou 15 minut. Poté přidáme kostky filé a necháme je pod pokličkou probublávat ještě 10 minut. A máme hotovo. Na talíři přelijte špagety omáčkou - šetřit s omáčkou nemusíte bude jí dost. Nakonec jednotlivé porce lehce posypte strouhaným parmazánem. Dobrou chuť.Suroviny