Filé na rajčatech po římsku
Snadné
4 porce
Do 30 minut
Itálie
98
.jpg)
0
Postup
Jednoduchý, snadný a rychlý recept ze slunné Itálie. Tenhle recept zvládne každý.
1 - Rybí filé osolíme. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájený celer, promícháme a povaříme 2 minuty. Pak přidáme v sekáčku rozmixovaná rajčata, pepř, bazalku a sůl. přivedeme k varu a dusíme pod pokličkou dokud celer není měkký. Dle potřeby můžeme přilít trochu vody. Když je celer měkký vložíme kostky filé, lehce stáhneme plamen a pod pokličkou podusíme 7 minut. A je to. To byla rychlost. Na talíři položíme filé na špagety, přelijeme omáčkou a posypeme strouhaným parmazánem. Dobrou chuť.Suroviny