Přihlásit

Rybí filé po tatarsku

Snadné

4 porce

Do 30 minut

Celá ČR

The Žrout
423
Jak uvařit rybí filé po tatarsku? Snadné recept, připravený za Do 30 minut

Dnes je: 25.12. 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Recept: Rybí filé po tatarsku
  • Recept: Rybí filé po tatarsku
  • Postup

    1 - Filé osolíme a lehce zakapeme citronem. V zapékacím pekáči dobře promícháme všechny suroviny na marinádu. Do marinády vložíme kostky filé a potřeme je marinádou. Pekáč zakryjeme potravinářskou folií a necháme v lednici marinovat minimálně 2 hodiny. 2- Pekáč zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů a pečeme třicet minut. Skvělou přílohou k této pochoutce je bramborová kaše. Dobrou chuť.

    Suroviny

    Na marinádu

    3 lžíce tatarské omáčky
    1 lžíce plnotučné hořčice
    4 stroužky prolisovaného česneku
    1 lžíce citronové šťávy
    1 lžička mleté sladké papriky
    1/2 lžičky mletého černého pepře
    1/2 lžičky mletého kmínu

    Ostatní

    800 - 900 g rybího filé
    citronová šťáva
    sůl