Snadné
4 a více porcí
Do 30 minut
Thajsko
Postup
1 - Rybí maso osolíme, lehce zakapeme citronem a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Rybí maso poté krátce orestujeme ve woku a prozatím vyndáme na talíř. Dle potřeby dolijeme do woku trochu oleje a přidáme: na menší kousky nakrájenou jarní cibulku, na kostičky nakrájenou chilli papričku a 1/2 minuty orestujeme a promícháme. Pak přidáme mrkev, kterou nejprve nakrájíme na tenké hranolky a poté na kostičky a cibuli nakrájenou nebo nastrouhanou na kolečka. Opět orestujeme a promícháme 1/2 minuty. Potom přidáme na nudličky nakrájené zelí a na nudličky nakrájenou papriku. Vše osolíme, promícháme a orestujeme, jak jinak, 1/2 minuty. 2 - Wok zakryjeme pokličkou, stáhneme plamen na polovinu a povaříme 7 - 8 minut za občasného promíchání. Nudle si připravíme dle návodu. Rybí maso nakrájíme na kostičky a vrátíme ho i se šťávou, kterou pustilo zpět do woku. Důkladně vše promícháme a dle chuti dosolíme. K této směsi přidáme připravené nudle, ústřicovou omáčku a opět vše důkladně promícháme. Povaříme pod pokličkou 3 minuty za občasného promíchání a máme, fůůů, hotovo. Na talíři ozdobte jednotlivé porce špalíčky jarní cibulky a posypte sezamovými semínky. Dobrou chuť.