hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Gfilé po cikánsku (7)Gfilé po cikánsku (1)
    • Gfilé po cikánsku (7)
    • Gfilé po cikánsku (1)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Filé osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme alespoň hodinu odležet v lednici. V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Potom přidáme na osminky nakrájené žampiony, promícháme a povaříme 3 minuty za občasného promíchání. Pak přidáme na kostičky nakrájený salám, na kostičky nakrájené okurky, protlak, lehce vše podlijeme vodou tak, aby se vše dusilo, stáhneme plamen na polovinu a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 12 minut. Po sedmi minutách dušení přilijeme víno a dodusíme. Nakonec vložíme do omáčky kostky filé, dle potřeby dolijeme trochu vody, dle chuti omáčku dosolíme a dopepříme a podusíme filé zhruba 10 minut, to obvykle stačí. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz