hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Gfilé po cikánsku (7)Gfilé po cikánsku (1)
    • Gfilé po cikánsku (7)
    • Gfilé po cikánsku (1)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 20.7. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 20.7. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Filé osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme alespoň hodinu odležet v lednici. V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Potom přidáme na osminky nakrájené žampiony, promícháme a povaříme 3 minuty za občasného promíchání. Pak přidáme na kostičky nakrájený salám, na kostičky nakrájené okurky, protlak, lehce vše podlijeme vodou tak, aby se vše dusilo, stáhneme plamen na polovinu a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 12 minut. Po sedmi minutách dušení přilijeme víno a dodusíme. Nakonec vložíme do omáčky kostky filé, dle potřeby dolijeme trochu vody, dle chuti omáčku dosolíme a dopepříme a podusíme filé zhruba 10 minut, to obvykle stačí. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz