hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    GRybí kousky v lehce pálivé omáčce s pak choi a nudlemi (5)GRybí kousky v lehce pálivé omáčce s pak choi a nudlemi (7)
    • GRybí kousky v lehce pálivé omáčce s pak choi a nudlemi (5)
    • GRybí kousky v lehce pálivé omáčce s pak choi a nudlemi (7)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rybí filé osolíme, posypeme kajenským pepřem a prozatím odložíme do lednice. Zázvor oloupeme a nakrájíme na hranolky, z rajčat odkrojíme bubáky a nakrájíme na půlky. Ve woku rozpálíme olej, přidáme na hranolky nakrájený zázvor a lehce zasmahneme, přidáme ančovičky nebo filetu ze sledě, znovu promícháme, stáhneme plamen, povaříme minutu za občasného promíchání, poté přidáme nakrájená rajčata, opět vše promícháme, opět vše 1 minutu je povaříme, přidáme víno a podlijeme vše vývarem tak, aby se vše dusilo a dle chuti osolíme. Dusíme směs pod pokličkou 12 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou chilli papričku, na kostičky nakrájené filé, dle potřeby přilijeme vývar, kdo chce může přidat klasickou asijskou rybí omáčku, ale ta popravdě není pro každého... a dále dusíme. Měkké maso jako je filé nepotřebuje dusit dlouho, stačí 8 - 10 minut. Nakonec přidáme listy pak choi nebo salátu little gem a povaříme je ještě 3 minuty. Na talíři přelijte rýžové nudle omáčkou a již si jen pochutnávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz