Postup
1 - Rybí filé osolíme, posypeme kajenským pepřem a prozatím odložíme do lednice. Zázvor oloupeme a nakrájíme na hranolky, z rajčat odkrojíme bubáky a nakrájíme na půlky. Ve woku rozpálíme olej, přidáme na hranolky nakrájený zázvor a lehce zasmahneme, přidáme ančovičky nebo filetu ze sledě, znovu promícháme, stáhneme plamen, povaříme minutu za občasného promíchání, poté přidáme nakrájená rajčata, opět vše promícháme, opět vše 1 minutu je povaříme, přidáme víno a podlijeme vše vývarem tak, aby se vše dusilo a dle chuti osolíme. Dusíme směs pod pokličkou 12 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou chilli papričku, na kostičky nakrájené filé, dle potřeby přilijeme vývar, kdo chce může přidat klasickou asijskou rybí omáčku, ale ta popravdě není pro každého... a dále dusíme. Měkké maso jako je filé nepotřebuje dusit dlouho, stačí 8 - 10 minut. Nakonec přidáme listy pak choi nebo salátu little gem a povaříme je ještě 3 minuty. Na talíři přelijte rýžové nudle omáčkou a již si jen pochutnávejte. Dobrou chuť.