hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí filé na lilku a tymiánu (3)Rybí filé na lilku a tymiánu (7)
    • Rybí filé na lilku a tymiánu (3)
    • Rybí filé na lilku a tymiánu (7)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kousky filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a opepříme. Na olivovém oleji a lžíci másla zpěníme na drobno nakrájenou šalotku. Přidáme oloupaný a na kostičky nakrájený lilek, vše důkladně promícháme, podlijeme trochou vody, přidáme víno, tymián, na kostičky nakrájenou papriku a dle chuti vše osolíme. Promícháme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme pod pokličkou 10 minut. 2 - Navrch udušených lilků rozložíme rybí filé. Vypneme plamen, hrnec zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů. Pečeme 35 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz