hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí filé na lilku a tymiánu (3)Rybí filé na lilku a tymiánu (7)
    • Rybí filé na lilku a tymiánu (3)
    • Rybí filé na lilku a tymiánu (7)
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 16.6. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 16.6. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kousky filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a opepříme. Na olivovém oleji a lžíci másla zpěníme na drobno nakrájenou šalotku. Přidáme oloupaný a na kostičky nakrájený lilek, vše důkladně promícháme, podlijeme trochou vody, přidáme víno, tymián, na kostičky nakrájenou papriku a dle chuti vše osolíme. Promícháme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme pod pokličkou 10 minut. 2 - Navrch udušených lilků rozložíme rybí filé. Vypneme plamen, hrnec zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů. Pečeme 35 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz