Postup
1 - Ve woku nejprve rozehřejeme olej, přidáme na menší kousky nakrájenou chilli papričku spolu se šalotkou nakrájenou na drobno. Lehce zasmahneme, přidáme kokosové mléko, chilli koření, karí, rybí a ústřicovou omáčku, kedlubnu nakrájenou na hranolky,vše důkladně promícháme, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 10 minut. 2 - Potom přidáme na špalíčky nakrájenou jarní cibulku, žampiony nakrájené na menší kousky, ale ne na plátky, vše opět promícháme, zakryjeme pánev pokličkou a stále na staženém plameni na polovinu vaříme dalších 7 minut. Nakonec přidáme kousky osoleného a citronem zakápnutého rybího masa, na tento recept bylo použito filé. Dobře vše promícháme a povaříme ještě 7 - 10 minut, dle typu masa. Rybí maso je uvařené rychle, 10 minut obvykle stačí. Dle chuti omáčku dosolte. Podávejte s rýžovými nudlemi nebo dušenou rýží. Dobrou chuť.