hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kachna po normandsku (8).JPGkachna po normandsku (11).JPG
    • kachna po normandsku (8).JPG
    • kachna po normandsku (11).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 30.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 30.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu dobře osolíme, podlijeme trochou vody a pečeme ji v troubě předehřáté na 200 stupňů 90 minut. Kachnu během pečení v pekáči alespoň jednou otočíme aby byla do červena z obou stran. 2 - Mezitím očistíme mrkve, nakrájíme je na kostičky, vložíme do hrnce, zalijeme je vínem a vývarem z morkové kosti, přidáme všechno koření, v sekáčku nasekaná játra, morek a vaříme dokud mrkev není měkká. Dle potřeby doléváme vývar. Když je mrkev měkká, vyndáme bobkový list a vše rozmixujeme. Takto připravenou omáčku co nejvíce prolisujeme přes cedník. Do omáčky poté přidejte naběračku z výpeku z kachny a dle chuti osolte. Vše důkladně promíchejte. Na talíři každou porci kachny přelijte omáčkou. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz