Pikantní Řecká bramborová kaše - Skordalia Snadné4 a více porcí30 - 45 minutŘeckoPaní domácí1328Dnes je: 4.12. 2025LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopadProsinecSnídaněObědVečeřeSvačiny1.12. 20252.12. 20253.12. 20254.12. 20255.12. 20256.12. 20257.12. 20258.12. 20259.12. 202510.12. 202511.12. 202512.12. 202513.12. 202514.12. 202515.12. 202516.12. 202517.12. 202518.12. 202519.12. 202520.12. 202521.12. 202522.12. 202523.12. 202524.12. 202525.12. 202526.12. 202527.12. 202528.12. 202529.12. 202530.12. 202531.12. 20251.1. 20262.1. 20263.1. 20264.1. 20260 Postup1 - Brambory uvaříme do měkka a rozšťoucháme. Přidáme olej, rozmixujeme, přidáme prolisovaný česnek se solí, ocet spíše dle chuti a důkladně promícháme. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 500 g brambor500 g brambor1 palička česneku1 palička česneku100 ml olivového oleje100 ml olivového oleje1 až 1/2 lžíce octa1 až 1/2 lžíce octasůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář
Postup1 - Brambory uvaříme do měkka a rozšťoucháme. Přidáme olej, rozmixujeme, přidáme prolisovaný česnek se solí, ocet spíše dle chuti a důkladně promícháme. Dobrou chuť. Více tipů na výlety najdete na kolo-vylety.cz Suroviny 500 g brambor500 g brambor1 palička česneku1 palička česneku100 ml olivového oleje100 ml olivového oleje1 až 1/2 lžíce octa1 až 1/2 lžíce octasůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář
Suroviny 500 g brambor500 g brambor1 palička česneku1 palička česneku100 ml olivového oleje100 ml olivového oleje1 až 1/2 lžíce octa1 až 1/2 lžíce octasůlsůl Komentář od Komentář Odeslat komentář