Přihlásit

Grilované vepřové v marinádě badyán - estragon

Snadné

4 porce

30 - 45 minut

Miš - Maš

The Žrout
1465
Grilované vepřové v marinádě badián (1).JPG

Leden 2025

Snídaně

Oběd

Večeře

Svačiny

0
  • Grilované vepřové v marinádě badián (1).JPG
  • Grilované vepřové v marinádě badián (3).JPG
  • Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Uvedené ingredience promícháme a vytvoříme marinádu. Maso lehce osolíme, potřeme marinádou a necháme v lednici přes noc. 2 - Pokud grilujeme v troubě, grilujeme na 160 stupňů 35 minut. Pod grilovací mřížkou je dobré mít pekáček s trochou vody. Tuk z masa do ní odkape a vytvoříte si tak sos, který pak s masem na talíři chutná skvěle. Dobrou chuť.

    Suroviny

    600 g vepřového masa
    7 lžic oleje
    3 lžíce plnotučné hořčice
    1 lžička estragonu
    1/2 lžičky mletého badyánu
    1/2 lžičky pálivé mleté papriky
    2 lžičky koření steak 7 pepřů