Snadné
4 porce
30 - 45 minut
Miš - Maš
Postup
1 - Kuřecí kousky rozdělené na horní a spodní osolíme. Kuličky zeleného pepře v hmoždíři nadrtíme a promícháme v pekáči, ve kterém budeme později grilovat, s olejem a šalvějí. Touto marinádou potřeme kuřecí kousky a necháme je marinovat přes noc v lednici. Než začneme grilovat podlijeme maso lehce bílým vínem. Pokud budete grilovat v troubě, předehřejte gril na 210 stupňů a grilujte dokud se nevytvoří křupavá kůrčička. Během grilování maso alespoň dvakrát otočte a přelévejte s výpekem. Skvělou přílohou je směs grilovaných paprika a rajčat a grilované brambory nebo hranolky. 2- Papriky nakrájíme na kostičky, rajčata napůlíme a důkladně promícháme s ostatními předepsanými surovinami. Pepř a sůl dáme dle vlastní chuti. Pokud budete grilovat v troubě, předehřejte gril na 210 stupňů a grilujte 30 minut. Během grilování zeleninu párkrát promíchejte. Směs je skvělá ke všem masům, ale výborná je i samotná. Dobrou chuť.